Speciaal voor diegenen die het gastenboek tekenen en getekend hebben en de bezoekers van deze site: Bedankt voor de moeite!

Als je de moeite neemt om een website te bouwen, is het natuurlijk leuk om te weten wat mensen ervan vinden. Via het contactformulier op mijn site krijg ik veel vragen van mensen die op zoek zijn naar info over een bepaald, aan de RT gerelateerd, onderwerp. Ik  help jullie graag als ik kan. Het aantal bezoekers loopt gestaag op wat voor mij rede te meer is om te blijven updaten. Ook een bedankje aan die diegenen die de tijd en moeite nemen om het gastenboek te tekenen. Aarzel niet om naast het positieve commentaar ook nieuwe ideeën of verbeterpunten aan te kaarten!! Jullie inbreng maakt mijn hobby alleen maar leuker! Wat willen jullie zien of weten?? Motorrijden, filmen en monteren van mijn ritten en het in stand houden van deze site is een passie die mij niet los laat. Dank aan allen die hierop reageren!!