informatie en mijn ervaring m.b.t. motoraccessoires


De hobby is voor mij meer dan alleen het motorrijden.  Ook zaken als de motorvideo's maken, deze site bouwen en onderhouden, accessoires testen en mijn bevindingen delen en de vele vragen en opmerkingen die ik wekelijks ontvang beantwoorden, maken allemaal deel uit van deze hobby: het motorrijden en alles wat ermee maken heeft. Kijk hier ook naar originele BMW accessoires die verkrijgbaar zijn voor de R1200RT LC.

 

Lees hier meer over mijn ervaringen met bovenstaande en nog veel meer actioncam gerelateerde accessoires. Niet speciaal relevant voor motorrijders maar toch besproken zijn enkele Gimbals voor actioncams. Je stapt per slot van rekening ook wel eens van je motor af en wilt ook dan een strakke video opnemen :-)

 

Een pagina heb ik besteed aan de BMW Navigator. Lees mijn bevindingen. Download handleidingen en flitspalen (Europa en Wereld) om op je Navigator te installeren.

 

Lees hier welke apparatuur ik gebruik voor navigatie en communicatie op mijn R1200RT LC.

 

De pagina: "Motorbanden"  Hier verzamel ik testen en nieuws van hoofdzakelijk sport tour banden.

 

De meest recent toegevoegde pagina is : "Routeplanner Software" Op deze pagina zal ik software bespreken waarmee verondersteld wordt dat je op een eenvoudige manier, mooie routes in elkaar kunt knutselen.