contact


Wil je commentaar / kritiek geven op deze site, of wil je gewoon iets delen met gelijkgestemden, "teken" dan het "Gastenboek". Aangezien het gastenboek veelvuldig misbruikt wordt om reclame en andere onzin te posten, ben ik genoodzaakt om berichten eerst goed te keuren voordat deze zichtbaar zijn voor anderen. Kijk hier ook naar wat eerdere bezoekers te melden hadden. LET OP: ik krijg regelmatig een vraag via het gastenboek. Aangezien hier geen email adres gevraagd wordt, kan ik dus niet antwoorden.  Vragen dus graag via motor4you.nl@gmail.com

 of  "Contact Luc".

 

Op de pagina "FAQ" publiceer ik vragen die bezoekers van deze site mij stellen. Wellicht dat sommige anderen hier iets aan hebben. Ook staan hier vragen waar ik geen antwoord op wist te geven. Wellicht dat iemand mij (en anderen) het antwoord alsnog kunnen geven.

 

Wil je een foto van jouw motor op deze site plaatsen, stuur dan een email met een foto van jouw motor (o.v.v. jouw voornaam, merk, type  en bouwjaar van je motor) naar motor4you.nl@gmail.com Jouw foto komt dan hier te staan.

 

Vul het "Contact Luc" formulier in:

  • voor een verzoek tot plaatsing van een link naar je eigen motor gerelateerde site
  • om aan te geven dat er een fout op deze site staat
  • als je tips of suggesties hebt voor een onderwerp voor deze site
  • om gewoon iets te delen met mij