Firmware versies GoPro's beschikbaar voor download.

 

Laatst kocht ik een GoPro hero 3+ black edition via marktplaats in absolute nieuwstaat. De camera werkte perfect en zag er als nieuw uit. Toen ging ik upgraden naar de nieuwste firmware versie 3.03. De upgrade ging goed, maar de keerzijde was dat hiermee de opstartproblemen geboren waren. Via een tip kon ik een eerdere firmware versie downloaden op een site die bekend was met het opstart euvel. Toen drong tot me door dat het slim is om ten allen tijden de verschillende firmware versies te bewaren om in geval van problemen de camera weer te kunnen downgraden. Dit heeft namelijk mijn probleem volledig opgelost. Hier beneden de firmware versies die ik tot nu heb weten te vinden en beschikbaar wil stellen. Tot slot: downgraden gaat op dezelfde manier als upgraden. De files in een mapje UPDATE zetten en deze in de root van je SD kaart zetten. Na opstarten van de GoPro gaat de rest vanzelf. Download op mijn pagina: "Actioncams"