Gastenboek minder toegankelijk :-(

Omdat een of andere Poolse medemens er blijkbaar genoegen in schept gastenboeken op diverse sites, waaronder die van mij, van onzin meldingen te voorzien, heb ik het gastenboek op mijn site helaas minder gebruikersvriendelijk en minder toegankelijk moeten maken.  Er zal een code ingevoerd moeten worden die vaker als spamfilter gebruikt wordt om te voorkomen dat robots spam kunnen verspreiden. Ook zal jullie commentaar niet meer automatisch verschijnen maar pas na goedkeuring van mijn kant. Ik wil benadrukken dat ik eventueel negatieve kritiek van jullie kant gewoon zal posten. Het is mijn bedoeling om op deze manier uitsluitend spam te weren uit het gastenboek. Hopelijk is de opgegooide drempel voor de serieuze bezoekers niet onoverkomelijk en  blijven jullie mij via het "Gastenboek" of het "Contactformulier Luc" van input voorzien!